Napredak

Vijesti

20 siječnja 2015

MINISTARSTVO IZBJEGLICA: Izvršena primopredaja radova na Domu

Potpis zapisnika o zavrsetku radova.jpg


Tehnički pregled i primopredaja radova na Domu kulture koje je financiralo Ministarstvo za izbjeglice i raseljene osobe RS-a obavljeno je u četvrtak 15. siječnja. Dokument zapisnika potpisali su predstavnik ministarstva g. Gojko Jotić, predsjednik HKD Napredak Derventa g. Ilija Zirdum, predstavnik Republičke direkcije za obnovu i izgradnju g. Milan Skrobonja, koji je bio nadzorni inženjer gradnje u ime Ministarstva, te g. Jakov Jurišić direktor građevinske tvrkte Zenit iz Usore, s kojom je Ministarstvo 17. listopada prošle godine sklopilo ugovor o gradnji.

U zapisniku je konstatirano „da su radovi na sanaciji društvenog doma Napredak u Derventi izvedeni u skladu s Ugovorom o izvođenju radova broj: 18.04-360-253-3714 od dana 17.10.2014. godine i Aneksom Ugovora isti broj od 26.12.2014.  godine, kvalitetno i u skladu sa propisima važećim za navedene radove.

Također je naznačeno da se ovime za ubuduće Ministarstvo oslobađa od „bilo kakvoga zahtjeva za naknadne radove, mijenjanje radova koji su završeni ili popravke oštećenja nanesenih nakon potpisivanja ovoga dokumenta“.

Ministarstvo za izbjeglice i raseljene osobe RS-a financiralo je obnovu kompletnog krova na Domu i postavljanje vanjske stolarije. Bila je to prva pristigla donacija s kojom su praktično započeli radovi na obnovi Doma kulture/Hrvatskog doma u Derventi.
Objavio: NIS
Komentari

Želiš komentirati ovaj članak?

Pošalji

Komentari

Popis darovatelja

Pridružite se akciji obnove zgrade Doma kulture u Derventi, koja je prije drugog svjetskog rata bila zgrada Napretkova Hrvatskog doma. Animirajte i...

Saznaj više