Napredak

Vijesti

11 siječnja 2018

PREDSJEDNICA HRVATSKE POSJETIT ĆE DERVENTU

kolinda2.jpg

U okviru službenog posjeta Bosni i Herecegovini, predsjednica Republike Hrvatske gospođa Kolinda Grabar Kitarović posjetit će i Derventu, gdje će se, između ostaloga, nakratko susresti s hrvatskim povratnicima u Napretkovu domu.   

Na povratku iz Sarajeva u petak, 19. siječnja, predsjednica Kitarović najprije će se u općinskoj zgradi u Derventi susresti s načelnikom Simićem i drugim političkim i administrativnim osobljem derventske općine, a potom će u Napretkovu domu nakratko pozdraviti predstavnike derventskih Hrvata koji su se vratili na svoja ognjišta u svoju općinu. Nakon toga slijedi posjet Franjevačkom samostanu Plehan.   

Zbog sigurnosnih zahtjeva vezanih za ovakve vrste posjeta, članovi HKD Napredak i drugi povratnici s područja Derventske općine koji žele doći na susret s predsjednicom u Napretkov Dom, morat će do srijede 17. siječnja uključivo uredu HKD Napredak najaviti svoj dolazak telefonom, sms-om ili elektronskom poštom i doći u Dom otprilike sat vremena prije termina susreta, koji će biti naknadno objavljen. Broj mjesta u dvorani Doma je ograničen.    

Brojevi telefona su: 053-331-846 ili 061-172-512 ili 065-697-476 a adresa elektronske pošte glasi: hkd.napredak-derventa@gmail.com.
Objavio: NIS
Komentari

Želiš komentirati ovaj članak?

Pošalji

Komentari

Popis darovatelja

Pridružite se akciji obnove zgrade Doma kulture u Derventi, koja je prije drugog svjetskog rata bila zgrada Napretkova Hrvatskog doma. Animirajte i...

Saznaj više