Napredak

Vijesti

18 ožujka 2015

U PROLAZU: Posjet dragih gostiju

Franjo Topić sa sestričnom.jpgPredsjednik Hrvatskog kulturnog društva Napredak svratio je u nedjelju, 15. ožujka, u Derventu na povratku sa stastanka u Zagrebu, da barem izvana razgleda Dom kluture /Hrvatski dom, koji se intenzivno renovira. S njime je bio član središnje uprave Društva g. Miroslav Landeka sa suprugom i kćeri. Nisu htjeli, kažu, nikoga uznemiravati i blagdanom popodne zvati, nego su sami pogledali koliko su mogli, a tajništvu podružnice poslali su fotografije kao potvrdu da su doista bili ondje. 

Prof. Topić, naravno, nije propustio načas svratiti i do derventske crkve sv. Juraja Mučenika, gdje je svojedobno djelovao kao mladi kapelan. 

Po dolasku u Sarajevo, u poruci tajništvu podružnice elektronskom poštom također nije propustio ponoviti svoju iskrenu podršku, izražavajući uvjerenje da ćemo, ako Bog da, radove na Domu uspjeti dovesti do konca i, možda i tijekom ove godine, preseliti u dio prostora predviđen za urede.

Objavio: NIS

Galerija slika

Komentari

Želiš komentirati ovaj članak?

Pošalji

Komentari

Popis darovatelja

Pridružite se akciji obnove zgrade Doma kulture u Derventi, koja je prije drugog svjetskog rata bila zgrada Napretkova Hrvatskog doma. Animirajte i...

Saznaj više