Napredak

Vijesti

13 srpnja 2018

UOČI FINALA: U središtu Sarajeva osvanuli plakati podrške Vatrenima

Plakati potpore Vatrenima uoči povijesne utakmice finala Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji u petak su osvanuli i u središtu Sarajeva, a izradili su ih i postavili članovi Hrvatskog kulturnog društva "Napredak"  
napredak-vatreni_5b48e0890afac.jpg
Na zgradi u kojoj je središnjica "Napretka" u strogom središtu Sarajeva kod spomen obilježja Vječna vatra u Ulici maršala Tita postavljen je veliki plakat s porukom "Sretno u finalu - s Vatrenima do titule svjetskog prvaka" uz kojega je istaknuta zastava Hrvatske. 

Predsjednik "Napretka" monsinjor Franjo Topić poslao je i posebno pismo na adresu Hrvatske radiotelevizije (HRT) uz molbu da se u izravnom prijenosu finalne utakmice spomene potpora koju Hrvati iz BiH pružaju nogometnoj reprezentaciji Hrvatske.   

Podsjetio je kako su neki od najboljih hrvatskih nogometaša podrijetlom iz Bosne i Hercegovine baš kao i izbornik Zlatko Dalić te predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) Davor Šuker. "Nama ovdje tako puno znače uspjesi hrvatskih nogometaša", Topićeva je poruka.
Objavio: NIS
Komentari

Želiš komentirati ovaj članak?

Pošalji

Komentari

Popis darovatelja

Pridružite se akciji obnove zgrade Doma kulture u Derventi, koja je prije drugog svjetskog rata bila zgrada Napretkova Hrvatskog doma. Animirajte i...

Saznaj više