Napredak

Vijesti

23 srpnja 2018

NAPRETKOV DOM: Koncert sjećanja na prve derventske pop-rock glazbenike

Derventsko srce2.jpg

Koncert pop-rock glazbe iz šezdesetih i sedamdesetih godina prošloga stoljeća pod nazivom „ Iz istorije derventske muzike“ održat će se u srijedu, 25. srpnja, u Napretkovom domu, starom Domu kulture  u Derventi s početkom u 19 sati. 

Koncert se održava u okviru manifestacije „Derventsko srce“, koju svake godine organizira udruga građana „IMIC zajedno“, a bit će prilika da se stariji Dervenćani s nostalgijom i poštovanjem prisjete u ono doba mladih glazbenika koji su u Derventi okupljali prve pop-rock sastave i svirali za mladež koja se družila uglavnom u Domu kulture. 

Manifestacija „Derventsko srce 2018“ traje čitav tjedan od ponedjeljka 23. do subote 28. srpnja i za svaki dan ima predviđen jedan prigodni događaj. 

Sve priredbe, osim koncerta u srijedu, održavaju se u Centru za kulturu s početkom u 19 sati, samo završno dodjeljivanje odličja „Derventsko srce“bit će u subotu u 11 sati.
Objavio: NIS
Komentari

Želiš komentirati ovaj članak?

Pošalji

Komentari

Popis darovatelja

Pridružite se akciji obnove zgrade Doma kulture u Derventi, koja je prije drugog svjetskog rata bila zgrada Napretkova Hrvatskog doma. Animirajte i...

Saznaj više