Napredak

Vijesti

29 studenog 2018

Održana skupština HKD Napredak Derventa

1.jpg


Godišnja izvještajna skupština Hrvatskog kulturnog društva Napredak Derventa održana je sinoć, u četvrtak 28. studenoga u Napretkovu domu u Derventi. Pred petnaestak nazočnih članova prezentirano je kratko izvješće o djelovanju podružnice kroz jednogodišnje razdoblje od posljednje skupštine, napravljen pregled financijskog stanja i prijedlog okvirnog plana rada kroz godinu koja predstoji. Potom se razgovaralo o aktualnim tekućim pitanjima i problemima djelovanja udruge, s posebnim naglaskom na pitanje osiguravanja sredstava za dovršetak radova na Domu.    

Prema statutu HKD Napedak, svake četiri godine podružnice su dužne održati izbornu skupštinu na kojoj se bira novo vodstvo, a svake godine izvještajnu skupštinu na kojoj će se članovima ponuditi mogućnost da se informiraju o stanju i djelovanju udruge. Dokumenti s informacijama sa svih skupština šalju se obavezno u središnju upravu i arhiv HKD Napredak u Sarajevu.
2.jpg
Objavio: NIS
Komentari

Želiš komentirati ovaj članak?

Pošalji

Komentari

Popis darovatelja

Pridružite se akciji obnove zgrade Doma kulture u Derventi, koja je prije drugog svjetskog rata bila zgrada Napretkova Hrvatskog doma. Animirajte i...

Saznaj više