Napredak

Vijesti

20 siječnja 2015

NASTAVAK RADOVA: Odabran izvođač za elektroinstalacije

Izabran izvodjac za elektroinstalacije- za internet.jpgNa sastanku upravnog odbora HKD Napredak Derventa održanom u ponedjeljak 19. siječnja u prostorijama podružnice razmatrane su prispjele ponude za dio radova na obnovi Hrvatskog doma/Doma kulture za koji je raspisan natječaj, a odnosi se na nabavku materijala i postavljanje električnih instalacija u zgradi, bez rasvjetnih tijela.   

Na natječaj su prispjele tri ponude: SP"Frigoelektro"Derventa, vl. Mario Đukić; SP"GMD ELEKTRO" Derventa, vl. Goran Dujaković i GD" Zenit" d.o.o. Usora. Nakon analize i usporedbe ponuđenih cijena, odbor se odlučio da prihvati ponudu GD Zenit d.o.o. Usora kao najpovoljniju.   

Za identične radove navedene u dijelu projekta koji se odnosi na elektroinstalacije ponuda SP "Frigoelektro“ iznosila je 14.997,00 KM,  ponuda SP "GMD ELEKTRO“ bila je 19.742,00 KM, a ponuda GD" Zenit" d.o.o. Usora 13.371,93 KM.   

Građevinsko poduzeće Zenit obavljalo je i dosadašnje radove na rekonstrukciji doma, te će, nakon potpisivanja ugovora, vrlo brzo početi i s ugrađivanjem električnih instalacija.
Objavio: NIS
Komentari

Želiš komentirati ovaj članak?

Pošalji

Komentari

Popis darovatelja

Pridružite se akciji obnove zgrade Doma kulture u Derventi, koja je prije drugog svjetskog rata bila zgrada Napretkova Hrvatskog doma. Animirajte i...

Saznaj više