Napredak

Vijesti

06 veljače 2018

POKLADNO DRUŽENJE U DOMU

Pokladni plakat 2018 - manji 2.jpgHrvatsko kulturno društvo Napredak Derventa od obnove svoje podružnice organizira pokladno druženje uz prigodnu zabavu.

Manifestacija je uvijek bila na sam dan poklada u popodnevnim satima, a sve do prošle godine organizirana je pred Franjevačkim samostanom na Plehanu. Prošle godine druženje je upriličeno u Napretkovu domu u Derventi i pokazalo se da i u tom novom prostoru može biti ugodno. Na ulaznom hodniku bili su postavljeni stolovi s hranom i pićem koje su donijeli sami posjetitelji, a u dvorani moglo se sjesti, pričati, pjevati i plesati.

I ove godine, uz glazbu -  zabavnu, narodnu i izvornu - proslavit će se pokladni dan u Derventi u utorak 13. veljače s početkom u 17 sati. Svi koji mogu doći dobro su došli. Ako tko donese štogod za počastiti se ili dadne kakav svoj prilog za pokriće troškova proslave, bit će dobro, ako ne - nikom ništa: fešte će ipak biti.

Dobrodošli na feštu!
Objavio: NIS
Komentari

Želiš komentirati ovaj članak?

Pošalji

Komentari

Popis darovatelja

Pridružite se akciji obnove zgrade Doma kulture u Derventi, koja je prije drugog svjetskog rata bila zgrada Napretkova Hrvatskog doma. Animirajte i...

Saznaj više