Napredak

Vijesti

20 veljače 2015

RADOVI U DOMU: Elektroinstalacije pri završetku

DSC_0387.JPG

Radovi na nutarnjem opremanju prostora Hrvatskog doma/Doma kulture u Derventi nastavljaju se punim tempom. Realiziraju se radovi iz do sada potpisanih ugovora s izvođačem: uklanjanje nepredviđenih prezida u nekim prostorijama i izgradnja novih predviđenih projektom, postavljanje elektroinstalacija i saniranje oštećenih starih zidova. 

U skladu s time, u podrumskom prostoru sazidane su prostorije predviđene za centralno grijanje i ostavu za gorivo, nanovo prezidani neki prostori u sanitarnim prostorijama i zazidani neki nepotrebni otvori koji nisu predviđeni projektom. 

Razvođenje instalacija za elektro vodove dovršeno je u potkrovlju, na katu i dijelu prizemlja, a započeti su i prvi radovi na pripremi nutarnjeg žbukanja zidova i stropa. 

Članovi vodstva HKD Napredak s izvođačem radova posjetili su ovih dana Kazališno-koncertnu dvoranu „Ivana Brlić Mažuranić“ u Slavonskom Brodu da bi se s ravnateljem prof. Hrvojem Špicerom i tehničarima ove ustanove posavjetovali o električnim i drugim instalacijama koje u ovoj fazi opreme dvorane u Domu valja ugraditi da se ne bi kasnije moralo prekopavati već opremljene zidove. Riječ je o jačini dovodnog voda do pozornice, te ostavljanja prave mogućnosti da se kasnije mogu provesti potrebni kablovi od komadnog stola za upravljanje zvučnim i svjetlosnim efektima do pozornice.
Objavio: NIS

Galerija slika

Komentari

Želiš komentirati ovaj članak?

Pošalji

Komentari

Popis darovatelja

Pridružite se akciji obnove zgrade Doma kulture u Derventi, koja je prije drugog svjetskog rata bila zgrada Napretkova Hrvatskog doma. Animirajte i...

Saznaj više